تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
26 بازدید
کد خبر : 5911

سالاد اندونزی: طعمی بهشتی از سرزمین‌های شرقی!

سالاد اندونزی: طعمی بهشتی از سرزمین‌های شرقی!

سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای محبوب در ایران است که به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. واژه “Salad” در زبان فرانسوی ریشه در کلمه‌ای لاتین با عنوان “Salata” به معنی شور و نمکی و نمک اندود دارد. بیش از دو هزار سال پیش، ایرانی‌ها بر روی سبزیجاتی مانند

سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای محبوب در ایران است که به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. واژه “Salad” در زبان فرانسوی ریشه در کلمه‌ای لاتین با عنوان “Salata” به معنی شور و نمکی و نمک اندود دارد. بیش از دو هزار سال پیش، ایرانی‌ها بر روی سبزیجاتی مانند کاهو، روغن و سرکه می‌ریختند و آن را میل می‌کردند، که از طریق جنگ‌های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولات و تغییراتی شد. با آغاز قرن بیستم و صنعتی شدن کشورها و روند رو به رشد مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی مردم دنیا شد. این کار از آمریکا شروع شد اما امروزه در سراسر جهان، سالاد به صورت تجاری در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد. در برخی رستوران‌ها و هتل‌ها، حتی جایی به نام “سالاد بار” دارند که در آن انواع سالاد برای سرو کردن به مشتریان عرضه می‌شود.

مواد لازم مقدار
کلم قرمز یک فنجان
کلم سفید دو فنجان
هویج دو عدد متوسط
نخودفرنگی ۱/۴ فنجان
خیارشور ۴ عدد متوسط
ژامبون نصف فنجان
ذرت ۱/۴ فنجان
سس مایونز نصف فنجان
نمک به مقدار مورد نیاز
آبلیمو به مقدار مورد نیاز
پودر فلفل قرمز به مقدار مورد نیاز
سرکه به مقدار مورد نیاز

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.