دسرهای خوشمزه با کرم لوتوس
لوتوس، به عنوان یک برند معتبر تولیدکننده بیسکوئیت و کرم صبحانه با طعم بینظیر خود، توانسته است در دلهای مصرفکنندگان جایگاه خود را بسازد. این برند به خاطر طعم استثنایی که محصولاتش دارند، به شهرت فراوانی دست یابیده است. اما تا چند سال پیش، ممکن بود که شناخت محصولات لوتوس به میزان کافی نبوده و
لوتوس، به عنوان یک برند معتبر تولیدکننده بیسکوئیت و کرم صبحانه با طعم بینظیر خود، توانسته است در دلهای مصرفکنندگان جایگاه خود را بسازد. این برند به خاطر طعم استثنایی که محصولاتش دارند، به شهرت فراوانی دست یابیده است. اما تا چند سال پیش، ممکن بود که شناخت محصولات لوتوس به میزان کافی نبوده و در مقایسه با سایر برندها، شهرت کمتری داشته باشد.
اما با وایرال شدن چند دستور تهیه شهرتی جهانی، لوتوس موفق به جلب توجه بیشتر مخاطبان و تبدیل شدن به یک نام آشنا در سطح جهانی شده است. این دستورهای تهیه، با استفاده از کرم و بیسکوئیت لوتوس، توانستهاند طعم ویژه این برند را به نحوی منحصر به فرد به نمایش بگذارند.
محصولات لوتوس را میتوانید از فروشگاههای معتبر به دست آورید و بطور خلاصه، ما در اینجا سعی داریم تازهترین و لذیذترین دستورهای تهیه دسرها با استفاده از کرم و بیسکوئیت لوتوس را به شما آموزش دهیم. این دستورها مطابق با استانداردهای بهداشتی و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت تهیه شدهاند تا شما بتوانید لحظات لذت بخشی را با محصولات لوتوس در خانه خود تجربه کنید.
انواع دسر با کرم لوتوس
تیرامیسو لوتوس، کیک فنجانی لوتوس و لاته لوتوس، سه اثر لذیذ از دستورهای تهیه با برند معروف لوتوس هستند. این دسرها با استفاده از محصولات با کیفیت این برند، به دلچسبی خود و طعم خاص لوتوس افزوده شدهاند. هرکدام از این خوراکیها با تنوع و خلاقیت در ترکیبات، تجربهای منحصر به فرد از لذت طعم لوتوس را به شما هدیه میدهند. این دسرها مورد تأیید مصرفکنندگان قرار گرفته و به عنوان گزینههای شیرینی و دلپذیر، در میان تنوع فودی عرضه میشوند.
تیرامیسو لوتوس
تیرامیسو، یک دسر ایتالیایی محبوب، اما در این دستور تهیه، قصد دارم این حس لذت بخش را با استفاده از بیسکوئیت و کرم لوتوس به شکلی جدید برای شما به ارمغان آورم. تصور کنید که بیسکوئیتهای لوتوس با دلپذیری در اسپرسو فرا میگیرند و با افزودن کاکائو و کرم لوتوس، به یک تیرامیسو فوقالعاده خوشمزه و منحصر به فرد تبدیل میشوند! این دستور تازه و خلاقانه، تجربهای لذتبخش و جذاب از مزه بی نظیر لوتوس را برای شما ارائه خواهد داد.
مواد لازم
- 1 بسته بزرگ بیسکویت لوتوس
- 1 فنجان پنیر ماسکارپونه
- 1 ½ فنجان خامه (که فرم گرفته باشد)
- 3 قاشق غذاخوری پودر قند
- 2 قاشق غذاخوری کرم لوتوس
- پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه تیرامیسو لوتوس
در یک کاسه بزرگ، خامهای که قبلاً فرم گرفته و پودر قند را اضافه کنید. با استفاده از همزن دستی، مواد را با هم مخلوط کرده و بهطوری که قلههای نرم و حاصل از همزن مناسبی شکل گیرند، هم بزنید. سپس پنیر ماسکارپونه نرم، کرم لوتوس ذوب شده و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید تا تمام مواد بهخوبی ترکیب شوند.
بیسکویتهای لوتوس را در اسپرسو به دمای اتاق فرو کنید. سپس بیسکویتها را در کف فنجانهای شیشهای کوچک قرار دهید. مخلوط پنیری را بهطور یکنواخت روی بیسکویتها پخش کنید و با استفاده از یک قاشق صاف، سطح را صاف کنید. این مرحله را با باقی بیسکویتها نیز تکرار کنید.
سپس فنجانهای تیرامیسو را در یخچال قرار دهید و حداقل 4 ساعت بگذارید تا خوب خنک شوند و مواد درون آنها متمایل به انعطاف پذیری شوند. قبل از سرو، با استفاده از پودر کاکائو، روی تیرامیسوها بپاشید تا تزئین شوند.
کیک فنجانی لوتوس
کیک فنجانی لوتوس یک دسر شیرین و لذیذ است که در عرض چند دقیقه به سرعت آماده میشود. این دسر از مواد اولیهای تشکیل شده که به راحتی با کمک کرم لوتوس در دسترس هستند و با استفاده از یک مایکروویو، میتوانید به سرعت آن را تهیه کنید. اگر سوالی در مورد دستور تهیه این کیک دارید، خوشحال میشویم که کمک کنیم.
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری کرم لوتوس
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 4 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- یک پیمانه بستنی (برای تزئین)
- بیسکوئیتهای بیسکوف (برای تزئین)
طرز تهیه کیک فنجانی لوتوس
کرم لوتوس را در یک لیوان قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. مایکروویو را برای مدت 20 تا 30 ثانیه روشن کنید، به منظور ذوب کامل کرم لوتوس. حتماً اطمینان حاصل کنید که کرم لوتوس به طور کامل ذوب شده است.
سپس تمام مواد باقیمانده را به کرم لوتوس اضافه کرده و با استفاده از چنگال یا مینی لیسک، خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. دوباره لیوان را به مایکروویو برگردانید و به مدت 60 تا 90 ثانیه دیگر بگذارید تا خمیر بخوبی پخته شود.
پس از خروج از مایکروویو، با یک قاشق بستنی روی آن را بریزید و سپس با استفاده از کرم لوتوس، آن را زینت بخشیده و تزئین کنید.
توجه داشته باشید که حجم خمیر در حین پخت دو برابر میشود؛ بنابراین از یک لیوان بزرگ با کنارههای صاف برای جاگیری از مقدار مناسب خمیر استفاده کنید. اگر از لیوان پهن و کوتاه استفاده میکنید، زمان پخت را به میزان کمی کاهش دهید تا خمیر خشک نشود.
لاته لوتوس
لاته لوتوس، یک نوشیدنی گرم است که با افزودن مقداری اسپرسو به دست میآید. طعم این اسپرسو، با افزایش کرم لوتوس، یک طعم بسیار خاص و جذاب برای افرادی که به لذت طعم لوتوس علاقه دارند، ایجاد میشود.
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری کرم لوتوس
- 1/4 فنجان اسپرسو
- 3/4 پیمانه شیر
- 1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
- بیسکوئیت های بیسکوف خرد شده
- خامه فرم گرفته (اختیاری)
طرز تهیه لاته لوتوس
در یک قابلمه کوچک، شیر را افزوده و روی اجاق گاز را گرم کنید تا بخار به بالا برود. (از جوشاندن آن خودداری کنید) سپس با استفاده از فرنچ پرس، از شیر فوم گیری کنید. اسپرسو یا قهوه غلیظ خود را با استفاده از روش دلخواه خود دم کنید. اسپرسو یا قهوه داغ را در یک لیوان ریخته، سپس کرم لوتوس را به آن اضافه و همزنید تا به خوبی ترکیب شود. کف شیر فوم گرفته را به مخلوط قهوه که با لوتوس حل شده است اضافه کنید. روی لته را با خامه فرم گرفته و با کرم لوتوس ذوب شده تزئین کنید.
نتیجه گیری
تعداد دسرهایی که با استفاده از کرم و بیسکوئیت لوتوس تهیه میشوند، محدودیتی ندارند. با کمی خلاقیت، میتوانید دستور تهیههای قدیمی را با افزودن کرم یا بیسکوئیت لوتوس به آنها تغییر داده و دسرهای خوشمزه و منحصر به فردی بسازید. به سلامتی!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0