ایدههایی برای غذای ساده در دورهمیهای دوستانه
اگر همواره با مشکل تنوع سلایق در عصرانهها، شبانهها و دورهمیهای دوستانه مواجه هستید یا برخی از دوستانتان به گیاهخواری علاقهمند هستند در حالی که دیگران عاشق گوشت هستند؛ ما در اینجا برای شما مجموعهای از دستورهای غذایی ساده را ارائه دادهایم. این دستورها از غذاهای گیاهی گرفته تا غذاهای گوشتی را شامل میشود تا
اگر همواره با مشکل تنوع سلایق در عصرانهها، شبانهها و دورهمیهای دوستانه مواجه هستید یا برخی از دوستانتان به گیاهخواری علاقهمند هستند در حالی که دیگران عاشق گوشت هستند؛ ما در اینجا برای شما مجموعهای از دستورهای غذایی ساده را ارائه دادهایم. این دستورها از غذاهای گیاهی گرفته تا غذاهای گوشتی را شامل میشود تا دورهمیهای دوستانه شما را به یک تجربه خاطرهانگیز و لذیذ تبدیل کنیم.
دال عدس یک غذای ساده و در عین حال بسیار پرطرفدار
دال عدس یکی از غذاهای محبوب و آسان پخت است که برای آمادهسازی آن نیازی به زحمت زیادی نیست؛ اما میتوانید یک غذای خوشمزه و سالم را درست کنید که احتمالاً همه پسند خواهد شد. یکی از ویژگیهای خاص این غذا، وگن بودن آن است، بنابراین اگر شما یا دوستانتان وگن هستید، دال عدس میتواند انتخاب عالی برای دورهمی باشد. در هند، دال عدس یکی از غذاهای محبوب و با طرفداران زیادی است، اما این محبوبیت مختص هند نیست و در ایران، به ویژه در جنوب کشور، مانند شهرهای بوشهر و آبادان، این غذا همچنان از تقاضای بالایی برخوردار است.
در مرحله ابتدایی تهیه دال عدس، پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید تا سبک شوند و رنگ طلایی بگیرند. سپس گوجهفرنگی را رنده کرده، سیر و زنجبیل نیز را رنده کرده و به مواد در تابه اضافه کنید و تا زمانی که گوجهها رنگ خود را تغییر دهند، مواد را تفت دهید.
عدس قرمز را همراه با آب و سیبزمینی پوستکنده را بگذارید تا خوب بپزد و له شود. سپس سیبزمینی و دال عدس را به ترکیب پیاز، گوجهفرنگی و سیر اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و غذا را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا عدسها کاملاً له و نرم شوند و غذا غلظت مطلوب را بگیرد.
افزودن زنجبیل، زیره و تخم گشنیز در زمان سرخ شدن سیر و پیاز به سلیقه شما و مهمانانتان بستگی دارد. در انتها، غذای دال عدس را به همراه کته زعفرانی یا زیره سرو کنید. بهخوردی!
شش انداز بادمجان یک غذای ساده و خوشمزه رشتی
شش انداز بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و آسان برای آمادهسازی است که اصل آن به استان گیلان در شمال ایران باز میگردد و در هر نقطهای از کشور محبوبیت دارد، به ویژه در دورهمیهای دوستانه. این غذا، همچنین همانند دال عدس، در رده غذاهای وگن و محبوب بین افرادی که رژیم غذایی گیاهی دنبال میکنند، قرار دارد.
در مرحلۀ اول، بادمجانها را پوست میکنیم و آنها را در آب نمک میخوابانیم تا تلخی آنها رفع شود. سپس بادمجانها را به دلخواه خرد کرده و در یک تابه با روغن سرخ میکنیم.
در مرحله دوم، پیاز را ریز خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس مغز گردو را اضافه کرده و تا حدی سرخ میکنیم. پس از آن رب انار را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود.
حالا با اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و تفت دادن مواد، ادویهها به خورد مواد بروند. سپس آب گرم را به قابلمه اضافه کرده و صبر میکنیم تا خورش روغن بیندازد.
پس از اینکه آب کمی جذب شد و گردوها به خوبی روغن انداختند، بادمجانهای سرخ شده را به غذا اضافه میکنیم و برای حدود ۱۵ دقیقه بپزیم. در پایان، توجه داشته باشید که بادمجانها بیشتر از این مدت روی حرارت نمانند تا از له شدن جلوگیری کنیم. این خورش در پایان باید ظاهری شبیه به خورش فسنجان داشته باشد. در آخر، آن را به همراه کته سرو کنید. مزهی خوبی دارد!
طرز تهیه یک غذای ساده به نام دیپ مرغ
دیپ مرغ یکی از خوراکهای خوشمزه و لذیذ از گوشت سفید است که بدیهی است، مهمانان شما در دورهمیهای دوستانه از طعم آن لذت خواهند برد. در نهایت، بر روی میز باید غذاهایی هم برای دوستانی که گوشت سفید را ترجیح میدهند، حتماً موجود باشد!
در مرحله ابتدایی، مرغ را درون آرامپز قرار داده و به آن سس تند، عسل و سس سیر چیلی اضافه کنید، سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت به خوبی آن را بپزید.
در مرحله بعد، وقتی مرغ پخته شد، آن را در یک ظرف رنده کنید و روی آن پنیر خامهای نرم شده را بریزید و هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.
سپس مجدداً مرغ را در قابله قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت بالا بپزید. دیپ مرغ را میتوانید در کنار چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید. بهخوردی!
طرز تهیه یک غذای ساده ترکی: کوفته جعفری
“کوفته جعفری یکی از کوفتههای سریع برای دورهمیهای دوستانه است که از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است. این هم انتخاب مناسبی برای دوستانی که گوشت قرمز در بینشان محبوبیت زیادی دارد.
برای تهیه کوفته جعفری ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم، سپس آب اضافی آن را با فشار دست میگیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک ظرف مناسب میریزیم.
در این مرحله تخم مرغ را به همراه ماست اضافه میکنیم و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه پودر نان خشک را کم کم اضافه میکنیم و با دیگر مواد ترکیب میکنیم تا به خورد مواد برود.
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم، سپس به دیگر مواد اضافه میکنیم. حالا مواد کوفته را ۱۰ دقیقه با جعفری ورز میدهیم تا جعفری به صورت یکدست در تمام نقاط مواد کوفته پخش شود..
در این مرحله پس از اینکه مواد کوفته آماده شد، آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند و آماده پخت شود. پس از گذشت این زمان، مواد کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت اجاق قرار میدهیم.
کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مواد بر میداریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل میدهیم، سپس کف دست کمی پهن میکنیم و در آرد به خوبی میغلطانیم.
در مرحله آخر کوفتههای آماده شده را در روغن داغ میاندازیم و هر دو طرفشان را به خوبی سرخ میکنیم. به همین ترتیب تمام کوفتهها را آماده کرده و در روغن سرخ میکنیم. در پایان کوفتهها را به همراه گوجه فرنگی، جعفری ساطوری شده و پیاز خرد شده سرو میکنیم. نوش جان!
اگر برای دورهمی دوستانه دنبال خوراکهای سرد هستید برای شما دو پیشنهاد هیجانانگیز داریم که مهمانیتان را برای همیشه به یاد ماندنی خواهد کرد.”
طرز تهیه یک خوراک سرد با مرغ و سیب زمینی
خوراک سرد مرغ و سیبزمینی
- مواد لازم:
- یک عدد سینه مرغ
- سه عدد سیبزمینی
- دو عدد خیارشور
- یک عدد شوید
- نیم فنجان ذرت
- یک و نیم فنجان ماست سیر
- دو قاشق غذاخوری خردل
- نمک به میزان لازم
- طرز تهیه:
- ابتدا سینه مرغ را درون یک قابلمه حاوی آب قرار داده و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته و نرم شود.
- سیبزمینیها را بعد از شستشو به صورت درشت خرد کنید و درون یک قابلمه حاوی آب دیگر بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها در آب جوش بمانند و کاملاً پخته شوند.
- خیارشور و شوید را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و سیبزمینیها را به صورت مکعبی خرد کنید.
- در یک ظرف بزرگ، خیارشور، شوید، سینه مرغ، سیبزمینی و ذرت را با هم مخلوط کنید.
- ماست سیر را با خردل و نمک مخلوط کنید.
- سس را به مواد در ظرف اضافه کرده و با دو قاشق مواد را زیر و رو کنید تا سس به خوبی به مواد مخلوط شود.
- در نهایت، خوراک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها ترکیب شوند. حالا میتوانید این خوراک خوشمزه را لذت ببرید!
طرز تهیه غذایی لبنانی به اسم حمص
حمص یا هوموس یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه کشور لبنان است. برای تهیه حمص، ابتدا نخود را حداقل ۲۴ ساعت قبل از پخت، در آب قرار داده و تا زمانی که کاملاً نفخ گیرد و آماده بپزدن باشد، آب آن را تعویض میکنیم.
پس از گذشت این مدت، نخودها را همراه با آب و نمک در قابلمهای قرار میدهیم و روی حرارت قرار میدهیم تا نرم شوند. بعد از پخت، پوست نخودها را جدا کرده و آنها را در مخلوطکن میریزیم.
سپس ارده، آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به نخود اضافه کرده و مواد را با یخ میکس میکنیم تا به ترکیب یکدست برسد. سپس آب نخود را اضافه کرده و مواد را دوباره میکس کرده تا به پورهای با غلظت مناسب برسد.
در مرحله بعد، حمص را در ظرف مورد نظر میریزیم، سپس با یک قاشق گودی کوچک وسط حمص ایجاد کرده و روغن زیتون را درون آن ریخته و با نخود و سبزیجات مخصوص تزیین کرده و سرو میکنیم. حالا میتوانید این حمص لذیذ را لذت ببرید!
اکنون به نظر میرسد تا وسعتی متنوع از غذاهای وگان و غیر وگان، سرد و گرم و خوشمزه و لذیذ در لیست شما وجود دارد که برای دورهمیهای دوستانهتان راحتی بیشتری فراهم میکند. این لیست را در دسترس خود قرار دهید، تا برای جلسات دوستانه در آخر هفته، یک پیشنویس غذایی خوشمزه از میان غذاهای سرد و دو غذای گرم – که یکی وگان و دیگری با گوشت میباشد – تهیه کنید. فقط چهار ساعت وقت بگذارید تا یک میز شام راهاندازی کنید که زیبا، شیک، و طبیعتاً با طعمهایی خاص و خاطرهانگیز همراه باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0