معرفی کامل سریال “Those About to Die”
سریال “Those About to Die” یا “آنهایی که در شرف مرگ هستند”، یک اثر جدید از شبکه پیکاک به کارگردانی رولاند امریش است که در آن آنتونی هاپکینز در نقش امپراطور روم ایفای نقش میکند. داستانها و حماسههای مربوط به روم تقریباً همیشه دو جنبه متفاوت دارند که هرکدام به نوبه خود جذابیتی برای مخاطب
سریال “Those About to Die” یا “آنهایی که در شرف مرگ هستند”، یک اثر جدید از شبکه پیکاک به کارگردانی رولاند امریش است که در آن آنتونی هاپکینز در نقش امپراطور روم ایفای نقش میکند.
داستانها و حماسههای مربوط به روم تقریباً همیشه دو جنبه متفاوت دارند که هرکدام به نوبه خود جذابیتی برای مخاطب ایجاد میکنند؛ یکی توطئههای سیاسی و دیگری نمایش خشونت و فسادی که در دستگاه امپراطوری و سیاست وجود دارد. سریال “Those About to Die” یا “آنهایی که در شرف مرگ هستند”، یک سریال ۱۰ قسمتی با مقیاس تولیدی بزرگ است که در این فضا قرار میگیرد. این سریال سعی دارد تا روم باستان را به گونهای هیجانانگیز به تصویر بکشد که به داستانهای تاریخی ساختگی مانند سریال “Game of Thrones” (بازی تاج و تخت) شباهت داشته باشد، اما در نهایت در جایی میان واقعیت و تخیل قرار میگیرد. با این حال، میتوان آن را یک سریال تماشایی و سرگرمکننده دانست.
هرچند نمیتوان گفت این سریال یک “گیلتی پلژر” است که باعث عذاب وجدان از تماشایش شود، اما از سوی دیگر نیز نمیتوان ادعا کرد که شخصیتهایش را به شکلی قوی کنترل میکند تا یک نمایش منسجم ارائه دهد. روم در قرن اول میلادی مکانی شلوغ و پیچیده بود. در آغاز داستان، گروهی از جوانان اندلسی به این منطقه میآیند تا به عنوان سوارکار شهرت کسب کنند، در حالی که زنی نومید به نام کالا به شهر آمده تا سه فرزندش را از بردگی نجات دهد. پاتریسیونها علیه امپراتوری توطئه میکنند و یهودیان نیز در میان خود توطئههایی دارند.
در این میان، امپراتور بیمار وسپاسیان نیز با یک تصمیم حیاتی روبرو است؛ اینکه آیا تاج و تخت را به پسر سربازش تیتوس بسپارد یا به پسر سیاستمدارش دومیتیان واگذار کند. در حالی که این وقایع در جریان است، شخصیتی جاهطلب و فرصتطلب به نام تِنِکس نیز در صحنه حضور دارد که به دنبال فرصتی است تا با یک حرکت بزرگ جایگاه خود را در میان افراد مهم و بانفوذ جامعه تثبیت کند. رقابت، محور اصلی سرگرمی در شهر و همینطور در سریال است. مسابقات ارابهسواری و به تبع آن شرطبندی بر روی این رقابتها، بخش قابل توجهی از زمان سریال را به خود اختصاص میدهد.
هنگامی که مردم روم درگیر مسابقات ارابهسواری نیستند و بر روی آن قمار نمیکنند، از نبردهای گلادیاتوری لذت میبرند. سریال “آنهایی که در شرف مرگ هستند”، به بررسی آن جنبهای از روم میپردازد که تاکنون به تصویر کشیده نشده بود؛ تجارت سیاه سرگرم کردن مردم و فراهم کردن آنچه که اوباش بیشتر از هر چیز دیگری میخواهند… یعنی خون، نمایش و هیجان. این سریال دنیای گلادیاتورها در روم باستان را به تصویر میکشد. این مجموعه ۱۰ قسمتی از رمانی غیرداستانی به نویسندگی دانیل پی. مانی که در سال ۱۹۵۸ منتشر شد الهام گرفته شده و بر روم باستان و دوران گلادیاتورها و ارابهسواری تمرکز دارد.
جدیدترین پروژه رولاند امریش به بررسی سیاستهای فاسد و بازیهای خطرناک میپردازد و به تصویر کشیدن شخصیتهای شرور در آن نیز توجه میشود. در حالی که شهروندان روم با فقر دستوپنجه نرم میکنند، آنها با تغییرات زیادی در زندگی خود مواجه میشوند. یکی از چالشهای بزرگ این مجموعه، تعداد زیاد شخصیتهاست. هرچند آنتونی هاپکینز در این سریال نقش برجستهای ندارد، اما در همان مدت زمان کوتاه نیز به خوبی میتواند توجه مخاطب را جلب کرده و تصویری جذاب از یک امپراطور ارائه دهد. پس از آشنایی با شخصیتها، متوجه خواهیم شد که چهار گروه از افراد بالا رتبه جامعه در این مجموعه وجود دارند که از بازیها بهرهمند میشوند.
شاید تعداد شخصیتها زیاد نباشد یا حتی نتوان آن را بهعنوان یک مشکل بزرگ در نظر گرفت، اما زمانی این مسئله به مشکل تبدیل میشود که نتوانیم بهطور کافی با آنها آشنا شویم. در واقع، برای فصل اول هیچ دلیلی وجود ندارد که همه این شخصیتها و داستانهای مربوط به آنها، که بسیاری از آنها تخیلی هستند، معرفی شود. به نظر میرسد که خالق این سریال، رابرت رودات، در میان تلاش برای گنجاندن جنبههای مختلف روم باستان، فراموش کرده است که در حال روایت یک داستان تخیلی است و نه یک مستند.
با این حال، چالشی که نمایش با آن روبروست، خلق شخصیتهای پیچیده و ظریف است که انگیزهها و اعمالشان جالب توجه باشد. حتی شخصیتهایی که نقش ثابت و طولانیمدت دارند، به خوبی توسعه نیافتهاند و فقط انگیزههای پنهان درونی آنها را حفظ کرده است. در نهایت، روایت باید هدفی برای شخصیتهای مختلف، چه ثروتمند فاسد و چه برده بیگناه، تعیین کند، چرا که هیچ تضمینی نیست که کدام یک تا پایان فصل زنده بماند.
با وجود این نکات، نمیتوان بهطور کامل «آنهایی که در شرف مرگ هستند» را نکوهش کرد؛ زیرا نقاط قوتی نیز دارند. گرچه جلوههای ویژه گاهی ممکن است نارضایتی ایجاد کند، اما طراحی لباسها و صحنهها این ضعفها را پوشش میدهد. به طور کلی، ارائه و نحوه روایت داستان، با وجود ایراداتی که دارد، بهعنوان یک نقطه قوت بزرگ برای سریال محسوب میشود.
سریال هایی شبیه سریال آنهایی که در شرف مرگ هستند
سریال روم
- بازیگران: کوین مککید، ری استیونسون و پالی واکر
- سالهای پخش: ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷
خلاصه داستان: در این درام تاریخی بریتانیایی، شاهد تحولاتی پرتلاطم هستیم که کشور را از جمهوری روم به امپراطوری استبدادی تبدیل میکند. این تغییرات که به واسطه جنگهای داخلی و پیروزیهای نظامی تاریخ جهان را دگرگون ساخت، از دیدگاههای مختلف به تصویر کشیده میشود. از یک سو، داستان از منظر اشرافی مانند ژولیوس سزار، اعضای خانوادهاش، جانشین ناتنیاش، اکتاویان آگوستوس، و متحدان و دشمنان سیاسیاش روایت میشود. از سوی دیگر، داستان از دیدگاه چند رومی معمولی، به ویژه سربازانی به نام لوسیوس وورنوس و تیتوس پولو و خانوادههایشان، که از نظر سیاسی نسبتاً سادهلوح و بیاطلاع هستند، به تصویر درمیآید.
سریال اسپارتاکوس
- بازیگران: اندی وایتفیلد، لیام مکاینتایر و جان هانا
- سالهای پخش: ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳
خلاصه داستان: اسپارتاکوس که از وطن و زن محبوبش جدا شده، به بردگی گرفته میشود و به عرصه خونین گلادیاتورها در رم محکوم میشود. در حین تجربه دنیای خشن و وحشیانه این عرصه، او درمییابد که نبردها فقط بخشی از داستان نیستند و برای زنده ماندن باید بر خیانت و وسوسهها فائق آید. این سریال بازگویی داستان اسپارتاکوس است؛ داستانی پر از خون، خشونت و بیرحمی که با نواهای سخت و بیرحمانه گیتارها همراه است و به همین دلیل برای مخاطبان جوانتر مناسب نمیباشد.
سریال تودورها
- بازیگران: جاناتان رایز میرز، هنری کویل و سم نیل
- سالهای پخش: ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰
خلاصه داستان: این مجموعه درام بر روی سالهای ابتدایی سلطنت نزدیک به ۴۰ سالهی پادشاه هنری هشتم (۱۵۰۹-۱۵۴۷) در انگلستان متمرکز است. سریال به بررسی دقیق همراهان زن مشهور هنری مانند کاترین آراگون و آن بولین میپردازد. همچنین، روابط او با شخصیتهای مهمی چون سر توماس مور، کاردینال ولسی (رئیس کلیسای کاتولیک انگلستان در دوران جدایی از رم) و چارلز براندون، دوک سافولک، که هم بهترین دوست و هم مشاور غیررسمی هنری بود، به تصویر کشیده میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0