تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸
14 بازدید
کد خبر : 4518

راز داشتن پوستی صاف و بدون لک: انتخاب ضد لک مناسب

راز داشتن پوستی صاف و بدون لک: انتخاب ضد لک مناسب

وقتی بیست و نیم سالگی را پشت سر می‌گذاریم، به آرامی نشانه‌هایی از لکه‌های قهوه‌ای روی صورت را مشاهده می‌کنیم. این امر اغلب برای افرادی اتفاق می‌افتد که تا قبل از این سن از محافظت درست در برابر نور خورشید بهره نبرده‌اند و حالا با افزایش هایپرپیگمانتاسیون، این لکه‌ها روی پوستشان ظاهر می‌شود. اما اگر

وقتی بیست و نیم سالگی را پشت سر می‌گذاریم، به آرامی نشانه‌هایی از لکه‌های قهوه‌ای روی صورت را مشاهده می‌کنیم. این امر اغلب برای افرادی اتفاق می‌افتد که تا قبل از این سن از محافظت درست در برابر نور خورشید بهره نبرده‌اند و حالا با افزایش هایپرپیگمانتاسیون، این لکه‌ها روی پوستشان ظاهر می‌شود. اما اگر شما از این سن گذشته‌اید و با این مشکل روبرو هستید، نگران نباشید، زیرا راه‌های متعددی برای کاهش این لکه‌ها وجود دارد. در این مقاله، ما به بررسی بهترین محصولات ضد لک برای پوست چرب پرداخته‌ایم. پس اگر پوست چربی دارید و با لکه‌ها مواجه هستید، این مقاله را به دقت مطالعه کنید.

چرا پوست صورت لکه می‌شود؟

لکه‌ها در مناطقی از پوست ظاهر می‌شوند که مقدار بیشتری از ماده ملانین را در خود جای داده‌اند. ملانین، ماده‌ای است که به پوست، مو و چشم‌ها رنگ می‌دهد و نور خورشید اصلی‌ترین عامل در افزایش تولید آن محسوب می‌شود. عواملی نظیر قرار گرفتن در معرض نور خورشید بدون استفاده از کرم ضد آفتاب، آلودگی محیط زیست، سیگار کشیدن، استفاده از آرایش حاوی الکل و مصرف داروهای ادرار آور و آنتی‌بیوتیک می‌توانند به ایجاد لکه‌ها در پوست کمک کنند. بنابراین، جلوگیری از این عوامل قبل از سن ۳۰ سالگی می‌تواند بهترین راه برای جلوگیری از ایجاد لکه‌ها بر روی پوست چرب باشد. همچنین، برخی از این لکه‌ها ناشی از بیماری‌هایی مانند آکنه نیز می‌توانند باشند که برای درمان آن‌ها حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

انواع لکه‌ی صورت

راز داشتن پوستی صاف و بدون لک: انتخاب ضد لک مناسب

لکه‌ها دو نوع مختلف دارند که در اینجا با آن‌ها آشنا می‌شوید:

  •  عدسی‌های خورشیدی: این لکه‌ها به دلیل قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد می‌شوند. معمولاً رنگشان قهوه‌ای است و بر روی گردن، دست‌ها و صورت ظاهر می‌شوند. این لکه‌ها به طور کلی بزرگ نمی‌شوند و افراد با پوست روشن معمولاً با آن‌ها روبرو می‌شوند.
  • ملاسما: این نوع لکه‌ها بیشتر در پوست تیره مشاهده می‌شود و عمدتاً لب بالا، پیشانی، گونه‌ها و بینی را درگیر می‌کنند. خانم‌ها بیشتر از آقایان مستعد دریافت این لکه‌ها هستند، زیرا تغییرات هورمونی بیشتری را تجربه می‌کنند.

بهترین روش ضد لک برای پوست چرب

پیشگیری همواره از موثرترین راه‌ها برای حفظ پوست سالم و درخشان است. بهترین راه ضد لک برای پوست چرب، مراقبت از نقاطی است که به لکه‌ها حساسیت نشان داده‌اند. این نوع پیشگیری باید به‌طور مداوم در طول سال انجام شود و فقط به فصل تابستان محدود نمی‌شود. با مراقبت صحیح و دائمی از پوست، نه‌تنها از بروز لکه‌ها جلوگیری می‌شود، بلکه از پیری پوست ناشی از تابش نور خورشید نیز جلوگیری می‌شود.

به‌عنوان مثال، اگر فکر می‌کنید که استفاده از ضدآفتاب برای پوست دارای جوش بهتر نیست، باید بدانید که انواع مختلفی از ضدآفتاب برای پوست شما موجود است و تنها کافی است بهترین ضدآفتاب برای پوست دارای جوش را انتخاب کنید. علاوه بر این، اطلاعات جالبی وجود دارد که باید بدانید که دستگاه‌های سولاریوم هم ممکن است لکه‌های پوست را ایجاد کنند، زیرا آسیب سلولی را حتی سریع‌تر از تابش نور خورشید ایجاد می‌کنند.

استفاده از کرم‌های ضد لک برای پوست چرب یکی از روش‌های درمانی معمول است که می‌توانید با آن لکه‌های ایجاد شده را کمرنگ کنید یا حتی محو کنید. این کرم‌ها حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فعال هستند که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و اکسیداسیون پوست را کاهش داده و در نتیجه باعث کمرنگ شدن لکه‌ها می‌شوند.

فرمولاسیون‌های حاوی موادی نظیر هیدروکینون، رتینوئیک اسید، رتینول، کوجیک اسید، آزلائیک اسید و ویتامین C از جمله فرمولاسیون‌های تاییدشده برای مقابله با لکه‌های پوستی در پوست چرب هستند. همچنین، رژیم غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های E، A و C می‌تواند به طور غیرمستقیم به درمان لکه‌های پوستی کمک کند.

بهترین کرم ضد لک برای پوست چرب

راز داشتن پوستی صاف و بدون لک: انتخاب ضد لک مناسب

اگر به دنبال بهترین کرم ضد لک برای پوست چرب می‌گردید و هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌اید، این بخش را با دقت مطالعه کنید. در اینجا قرار است با بهترین کرم‌های ضد لک که برای پوست چرب مناسب هستند آشنا شوید. البته، قبل از اینکه به سراغ کرم‌ها برویم، پیشنهاد می‌دهیم که بهترین تونر صورت را برای شما تهیه کنید، زیرا قبل از استفاده از کرم ضد لک، حتماً باید صورت خود را تمیز کنید و چه چیزی بهتر از یک تونر با کیفیت؟

۱. کرم ضد لک ژنوبایوتیک مدل TREATMENT – مجموعه دو عددی

این مجموعه دارای دو کرم متفاوت است، یکی برای استفاده در روز و دیگری برای استفاده در شب. فرمولاسیون این محصولات از ترکیباتی همچون ویتامین C، اسید لاکتیک و آلفا آربوتین که خاصیت ضد لک و روشن‌کنندگی دارند، بهره می‌برد. این ترکیبات باعث کاهش ملاتونین در پوست می‌شوند و در نتیجه باعث محو شدن لکه‌ها می‌گردند. همچنین، استفاده از این کرم‌ها از بروز لکه‌های جدید نیز جلوگیری می‌کند. جالب است بدانید که ترکیبات لایه‌بردار نیز در فرمولاسیون این محصولات به کار رفته‌اند و با استفاده مداوم، پوست روشن‌تر و چین و چروک آن کمتر خواهد شد. می‌توان گفت که این کرم‌ها به عنوان دوقلوی بهترین ضد لک برای پوست چرب در بازار شناخته می‌شوند.

۲. کرم ضد لک بیتروی

این کرم کوچک به حجم ۳۰ میلی‌لیتر به طرز شگفت‌انگیزی در عرض چند روز پس از استفاده، نتایج قابل توجهی را به شما نشان می‌دهد. این کرم بدون حاوی پارابن است و در فرمولاسیون آن از ترکیباتی با توانایی قوی در ضد لکه‌ها استفاده شده است. جالب است بدانید که این کرم به صورت خاص برای کاهش لک‌های ناشی از دوران بارداری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۳. کرم ضد لک اسکین وان مدل ملا اینتنس

این کرم به طور تخصصی بر روی انواع مختلف لکه‌ها، از جمله لکه‌های ناشی از تابش آفتاب، لکه‌های پیری، لکه‌های ناشی از بارداری، مصرف دارو و هر نوع لکه دیگری، اثرگذار است و آن‌ها را به خوبی از بین می‌برد. فرمولاسیون این کرم به گونه‌ای طراحی شده است که به‌علاوه از بین بردن لکه‌ها، پوست را روشن می‌کند و بافت آن را یکنواخت می‌سازد. این محصول ایرانی از فرمولاسیون تایید شده‌ی فرانسوی استفاده می‌کند و برای انواع پوست مناسب است.

روش‌های پزشکی برای از بین بردن لکه‌های صورت

این یک واقعیت است که بعضی از لکه‌های پوستی با گذشت زمان از بین نمی‌روند و کرم‌ها و لوازم آرایشی هم نمی‌توانند آن‌ها را محو کنند. به همین دلیل اگر لکه‌های سخت و عمیق روی پوست‌تان دارید، باید برای درمان به پزشک مراجعه کنید. پزشک با بررسی لکه‌ها یکی از روش‌های ضد لک برای پوست چرب، که در زیر توضیح داده شده‌اند، را به شما پیشنهاد می‌دهد.

  •  لایه‌برداری شیمیایی: در این روش لایه‌های سطحی پوست با استفاده از مواد شیمیایی مانند اسیدهای گلیکولیک، سالیسیلیک، ماندلیک و تری کلور استیک جدا می‌شوند و به پوست اجازه می‌دهند تا یک لایه‌ی جدید ایجاد کند. این روش باعث می‌شود پوست جوان‌تر و درخشان‌تری داشته باشید. باید توجه داشت که لایه‌برداری شیمیایی ممکن است پوست حساس را تحریک کند.
  • لیزر: لیزر یا نور پالسی به صورت مستقیم بر روی سلول‌های حاوی ملانین در پوست اثر می‌گذارد. این یک روش درمانی تهاجمی است که باعث حذف لکه‌ها می‌شود. مدت زمان لازم برای انجام این روش حدود ۲۰ دقیقه در هر جلسه است و باید حداقل به مدت ۴ هفته ادامه یابد.
  • الکتروپوریشن: در این روش درمانی غیرتهاجمی، لکه‌ها با استفاده از جریان‌های الکتریکی کوچک به مرور روشن‌تر و با بافت پوست یکدست می‌شوند. پس از باز شدن منافذ پوست، موادی مانند ترانکسامیک اسید، کوجیک اسید، اسید فرولیک، رتینول و نورولایت به پوست نفوذ کرده و تولید ملانین را مهار می‌کنند.
  •  هیدروکین: این روش درمانی با استفاده از ترکیب کرم پاک‌کننده‌ی هیدروکین و اسیدهای مختلف، توسط متخصصان پوست انجام می‌شود و نتایج آن حدود ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع درمان قابل مشاهده است. هیدروکین با مسدود کردن آنزیم تیروزیناز از تولید ملانین جلوگیری می‌کند و همین موضوع باعث از بین رفتن لکه‌ها می‌شود. باید توجه داشت که در این روش پوست به شدت تحریک می‌شود و بنابراین حتما باید توسط متخصص انجام شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.