تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
13 بازدید
کد خبر : 5916

طعم بهشتی کالباس‌های ایتالیایی در خانه شما! + ترفندهای آشپزی حرفه‌ای

طعم بهشتی کالباس‌های ایتالیایی در خانه شما! + ترفندهای آشپزی حرفه‌ای

کالباس یکی از پرکاربردترین مواد غذایی است که در ذهن اکثر مردم به عنوان یک غذای مضر برای بدن شناخته می‌شود؛ اما شما می‌توانید با درست کردن یک کالباس در خانه، از طعم آن در رژیم غذایی خود بهره‌مند شوید. در ادامه به طور مفصل درباره‌ی کالباس خانگی، توضیح می‌دهیم. در خانه، کالباس درست کنید

کالباس یکی از پرکاربردترین مواد غذایی است که در ذهن اکثر مردم به عنوان یک غذای مضر برای بدن شناخته می‌شود؛ اما شما می‌توانید با درست کردن یک کالباس در خانه، از طعم آن در رژیم غذایی خود بهره‌مند شوید. در ادامه به طور مفصل درباره‌ی کالباس خانگی، توضیح می‌دهیم.

در خانه، کالباس درست کنید

کالباس در انواع غذاها، استفاده می‌شود و طعمی بی‌نظیر به آن‌ها می‌بخشد؛ کالباس یکی از غذاهایی است که کودکان، بسیار آن را دوست دارند و یکی از مهم‌ترین نکات رژیم غذایی کودک نیز، سلامتی غذای اوست. به همین دلیل در این‌جا به شما قدم‌به‌قدم آموزش درست کردن کالباس خانگی را آموزش می‌دهیم، تا بتوانید از آن در انواع فینگرفود‌ها و پیش‌غذاها استفاده کنید. در طرز تهیه کالباس مرغ خانگی؛ فوق‌العاده سالم و خوش‌طعم، بیشتر درباره‌ی طرز تهیه‌ی کالباس مرغ گفته‌ایم.

طعم بهشتی کالباس‌های ایتالیایی در خانه شما! + ترفندهای آشپزی حرفه‌ای

مواد اولیه‌ی مورد نیاز

  • یک عدد سینه مرغ
  • دو حبه سیر
  • چهار عدد قارچ بزرگ
  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • یک عدد هویج متوسط
  • یک چهارم پیمانه آرد ذرت
  • یک چهارم پیمانه نشاسته
  • چهار قاشق غذاخوری روغن
  • نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه‌ها به میزان لازم
  • سلفون

قدم اول (آماده‌سازی)

برای تهیه کالباس خانگی، ابتدا باید استخوان‌های سینه‌ی مرغ را با دقت جدا کرده و گوشت را بصورت کامل بشویید. سپس هویج پخته و قارچ‌ها را که شسته شده‌اند، به صورت نگینی خرد کنید. پوست سیرها را بکنید و سپس به آماده‌سازی ادویه‌ها بپردازید. ادویه‌ها را همگی آسیاب کنید. یکی از مزایای تهیه کالباس در خانه این است که می‌توانید آن را به سلیقه خود شخصی‌سازی کنید. مثلا در اینجا از دارچین، هل، جوز هندی، آویشن، پودر سیر و تخم گشنیز استفاده کردیم.

قدم دوم (مخلوط کردن)

ابتدا غذاساز یا مخلوط‌کن را آماده کنید. سپس گوشت مرغ و سیرها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. ادویه‌های خود را به ترکیب مرغ و سیر اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ، روغن و نشاسته‌ی ذرت را نیز به این مخلوط بیفزایید و داخل غذاساز بریزید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند؛ مایه‌ی کالباس شما آماده شد. این مایه‌ی آماده شده را داخل یک کاسه بریزید و کم‌کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا به چسبندگی مورد نظرتان برسد. در آخر، از هویج و قارچی که نگینی خرد کرده‌اید استفاده کنید و به مخلوط مایه‌ی کالباس بیفزایید.

قدم سوم (رول کردن)

یک ورقه سلفون آماده کنید و مخلوط کالباس را روی آن پهن کنید؛ اما مراقب باشید که مایه را خیلی نازک پهن نکنید. سپس با هر دو دست از دو طرف سلفون بگیرید و شروع به رول کردن آن کنید. این کار را چند بار تکرار کنید و در آخر، سر و ته رول کالباس را محکم کنید. اگر از کاور کالباس هم استفاده می‌کنید که به سلفون نیازی نخواهید داشت و کالباس با کیفیت‌تری خواهید داشت.

قدم چهارم (پخت)

یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. حالا شعله را کمی کم کنید و کالباس‌ها را داخل یک ظرف کوچک‌تر بگذارید. این روش پخت بن‌ماری است که ظرف کوچک کالباس‌ها را داخل آب گرم می‌گذارید و اجازه می‌دهید به خوبی بخارپز شود. بعد از یک ساعت، کالباس خانگی شما پخته است و پس از کمی خنک شدن، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از گذشت ۲۴ ساعت، کالباس شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.