تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
35 بازدید
کد خبر : 193

روش های حفظ طراوت سبزیجات خرد شده

روش های حفظ طراوت سبزیجات خرد شده

حفظ خشکی سبزیجات خرد شده امری حیاتی است زیرا رطوبت می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها و کپک‌ها شود. بنابراین، اهمیت دارد که مواد خرد شده را قبل از قرار دادن در ظروف، با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین می‌توانید یک لایه از دستمال کاغذی در ته ظرف قرار دهید تا رطوبت

حفظ خشکی سبزیجات خرد شده امری حیاتی است زیرا رطوبت می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها و کپک‌ها شود. بنابراین، اهمیت دارد که مواد خرد شده را قبل از قرار دادن در ظروف، با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین می‌توانید یک لایه از دستمال کاغذی در ته ظرف قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند.

زندگی پر مشغله و خستگی پس از یک روز کاری طولانی و سخت، به همراه رفت و آمد در ترافیک و آلودگی شهر‌های بزرگ، باعث شده که آماده‌سازی مواد غذایی پیش از پخت و پز به خصوص برای افرادی که هر روز با شستن، بریدن و خرد کردن سبزیجات سر و کار دارند، به یک وظیفه زحمت‌آور تبدیل شود.

اما همواره برای هر چالشی راه حلی وجود دارد. مهم است بدانیم که نیازی نیست هر روز قبل از پخت و پز غذا، سبزیجات را بشوییم، ببریم و خرد کنیم. به گزارش تایمز آف ایندیا، در این مقاله به چند ترفند حرفه‌ای اشاره می‌شود که به شما کمک می‌کند طراوت سبزیجات خرد شده را حداقل برای یک هفته حفظ کنید.

نشویید

این روش ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما شستن سبزیجاتی که قصد نگهداری برای مدت طولانی را دارید، به دلیل اینکه قرار گرفتن سبزیجات در معرض رطوبت می‌تواند منجر به فساد سریعتر و پوسیدگی آن‌ها شود، کار صحیحی نیست. باید سبزیجات را تا قبل از مصرف در یک کیسه زیپ دار یا یک کیسه به‌طور کامل بسته شده نگه دارید و درست قبل از پخت غذا آن‌ها را بشویید.

روش های حفظ طراوت سبزیجات خرد شده

خشک نگهدارید

رطوبت می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها و کپک‌ها شود، از این رو حائز اهمیت است که سبزیجات خرد شده خود را به خشکی نگه دارید. پیش از قرار دادن سبزیجات خرد شده در ظروف، موارد را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین، می‌توانید در ته ظرف یک لایه دستمال کاغذی قرار دهید تا رطوبت اضافی جذب شود.

جدا نگه دارید

بعضی از سبزیجات گاز اتیلن را آزاد می‌کنند که ممکن است باعث انتقال آلودگی به سبزیجات دیگر شود. بهتر است سبزیجاتی که اتیلن تولید می‌کنند، مانند گوجه‌فرنگی، آووکادو و موز را از سبزیجات حساس‌تری مثل سبزیجات برگ‌دار، کلم بروکلی و هویج جدا نگه دارید تا از فساد زودرس آن‌ها جلوگیری کنید.

سبزیجات خاص

برخی از سبزیجات وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را در آب سرد بشویید و سپس خشک شده را در یک ظرف مناسب در فریزر نگه دارید. قبل از پختن، فقط کافی است یخ آن‌ها را آب کنید و سپس درون قابلمه بریزید و طبخ خود را شروع کنید.

ظرف‌های دربسته

برای نگهداری سبزیجات خرد شده از ظروف با درب یا کیسه‌های پلاستیکی قابل درزگیری استفاده کنید. حتماً اطمینان حاصل کنید که هوای اضافی از داخل ظروف یا کیسه‌ها خارج شده تا اکسیداسیون را، که می‌تواند باعث فاسد شدن سبزیجات شود، کاهش داده‌اید. ظروف را با تاریخ برچسب‌گذاری کنید تا همواره از تازگی سبزیجات مصرفی خود اطمینان حاصل شود. به خاطر داشته باشید که بسته‌هایی که تاریخ انقضا دارند، باید زودتر مصرف شوند تا از کهنه شدن و فاسد شدن جلوگیری شود.

روش های حفظ طراوت سبزیجات خرد شده

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.