تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
13 بازدید
کد خبر : 5644

سالاد اندونزی: طعمی دلچسب و ظاهری مجلسی

سالاد اندونزی: طعمی دلچسب و ظاهری مجلسی

سالاد اندونزی، یکی از محبوب‌ترین انواع سالادهایی است که در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، سودمندی‌های آن را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا حتی غذای اصلی برشمرد. واژه “سالاد” از زبان فرانسوی مشتق شده و ریشه در کلمه لاتین “سالاتا” دارد که به معنی شور و نمکی و نمک اندود است. از دو هزار سال

سالاد اندونزی، یکی از محبوب‌ترین انواع سالادهایی است که در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، سودمندی‌های آن را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا حتی غذای اصلی برشمرد. واژه “سالاد” از زبان فرانسوی مشتق شده و ریشه در کلمه لاتین “سالاتا” دارد که به معنی شور و نمکی و نمک اندود است. از دو هزار سال پیش، ایرانیان بر سبزیجاتی نظیر کاهو، روغن و سرکه تاکید می‌کردند و این مزه را می‌پسندیدند. این رسم از طریق جنگ‌های ایران و روم به اروپا منتقل شد و در آنجا تحولات و تغییراتی کرده است. با آغاز قرن بیستم و پیشرفت صنعتی کشورها و افزایش مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز وارد سبد غذایی جوامع شد. این روند ابتدا از آمریکا شروع شد، اما اکنون در سراسر جهان، سالاد به صورت تجاری در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود. همچنین، در برخی رستوران‌ها و هتل‌ها، سالاد بارها وجود دارد که در آن مشتریان می‌توانند انواع مختلفی از سالاد را برای خود انتخاب کنند.

مواد مورد نیاز برای سالاد اندونزی

مواد لازم مقدار
کلم قرمز یک فنجان
کلم سفید دو فنجان
هویج دو عدد متوسط
نخودفرنگی ۱/۴ فنجان
خیارشور ۴ عدد متوسط
ژامبون نصف فنجان
ذرت ۱/۴ فنجان
سس مایونز نصف فنجان
نمک به مقدار مورد نیاز
آبلیمو به مقدار مورد نیاز
پودر فلفل قرمز به مقدار مورد نیاز
سرکه به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه سالاد اندونزی، ابتدا هویج‌ها را آبپز یا بخارپز کنید، به گونه‌ای که زمانی که جویده می‌شوند، کم‌تر از حالت خام سفت باشند و نرم نشوند. سپس آن‌ها را به صورت خلال‌های بسیار نازک خرد کنید و کنار بگذارید. کلم قرمز و کلم سفید را نیز به صورت رشته‌های نازک و یکدست خرد کنید. خیارشورها را به صورت ورقه‌های نازک خرد کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید تا سالادتان را خراب نکنند. ژامبون‌ها را به صورت رشته‌های نازک خرد کرده و به همراه سایر مواد در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آب اضافی کنسرو نخود فرنگی و ذرت را بگیرید و به مواد دیگر در ظرف اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد، چند قاشق سس مایونز را با کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو در ظرف کوچکی بریزید و سپس سس مایونز را با کمی سرکه رقیق کنید و روی سالاد بریزید. سپس خوب هم بزنید تا به تمام قسمت‌های سالاد برسد. نکته: اگر قصد دارید سالادی رژیمی تهیه کنید، از مرحله اضافه کردن سس گذر کنید یا از سس‌های رژیمی با حداقل چربی استفاده کنید.

سالاد شما تقریباً آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سلفون آشپزخانه بپوشانید. سپس ظرف سالاد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس به طور کامل جذب مواد سالاد شود.

سالاد اندونزی شما آماده است، به سلامتی!

میزان کالری و ارزش غذایی سالاد اندونزی

ارزش غذایی سالاد اندونزی برای هر ۲۰۰ گرم از این سالاد خوشمزه حدود ۳۰۰ کالری است، که شامل ۵۰ گرم کربوهیدرات، ویتامین آ، سی، و فیبر بسیار بالا است.

سالاد اندونزی رژیمی

اگر در حال رژیم کاهش وزن هستید و به دنبال کاهش کالری مواد غذایی هستید، اما همچنان علاقه‌مند به سالاد اندونزی هستید، پیشنهاد برای شما استفاده از سس‌های رژیمی و کم کالری، مانند سس ماست، و جایگزینی ژامبون با سینه مرغ ریش شده است.

سرو سالاد اندونزی

برای سرو سالاد اندونزی می‌توانید از سبزیجات خشک یا تازه استفاده کنید. یکی از سبزیجات محبوب که هم به صورت تازه و هم به صورت خشک در سرو انواع سالاد استفاده می‌شود، شوید است. از شوید تازه برای اضافه کردن به داخل سالاد و شوید خشک برای تزئین آن می‌توانید بهره بگیرید.

جعفری و ریحان تازه دو گزینه دیگر برای سرو زیبا و مخصوص مهمانی هستند. همچنین، ساقه‌های تازه خرد شده‌ی کرفس نیز انتخاب خوبی برای تزئین سالاد می‌باشد.

اگر تمایل دارید سالاد اندونزی را به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف کنید، پیشنهاد می‌کنیم یک تخم‌مرغ آبپز به آن اضافه کرده و یک غذای با ارزش غذایی بالا و خوشمزه برای نوشیدن داشته باشید.

طبع سالاد اندونزی

همانطور که مطلع هستید، مواد اولیه سالاد اندونزی اغلب دارای طبع سرد هستند. برای تغییر طعم این سالاد خوشمزه، می‌توانید در صورت تمایل از پودر سیر، پودر ساقه سیر و یا کشمش پلویی استفاده کنید.

سخن آخر

سالاد اندونزی به عنوان یکی از سالادهای معروف و مناسب برای مهمانی‌های خاص شما شناخته می‌شود. این سالاد دارای طرز تهیه‌ای آسان است و با استفاده از مواد اولیه‌ای که به راحتی در دسترس قرار می‌گیرند، می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. در این مطلب، ما به صورت مرحله به مرحله آموزش تهیه این سالاد محبوب را ارائه داده‌ایم و در پایان نکاتی را برای سرو بهتر این سالاد بیان کرده‌ایم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.